Lezingen

Mijn levensloop is als één HER-INNERING van LIEFDE De kracht van adem en stem - Hanny Poot
Woensdag 11 oktober 2023 - 19-21.30u

Na een bijna dood ervaring werd het voor Hanny duidelijk wat er klopte en niet klopte in haar leven. Zij leerde terug voelen. Voelen wat echte liefde is en wat niet.

De bijna dood ervaring bracht haar even naar de bron van alles. Ze mocht even proeven van een bestaan waar alles was en niets ontbrak.

Haar missie werd duidelijk : anderen zich laten her-inneren hoe zalig het is om in liefde te leven, om liefde te ZIJN.

Jouw investering : 20 euro  lezing , drankje en versnapering inbegrepen

Wat erin zit, mag eruit - Else Daelemans
Vrijdag 17 november 2023 - 19-21.30u

Wat als je weet dat je een boek “bijhebt”? Je weet alleen niet wanneer het verhaal eruit zal komen, laat staan wat je gaat vertellen.
Dat is wat voorafging aan het schrijven van Het Boek van Alles.

Het werd uiteindelijk een verhaal over bewustzijn en transformatie, een cocreatie met het ganse universum. Gedurende vijf jaar leidde de ene synchroniciteit na de andere naar overvloedig materiaal dat “alleen maar” uitgeschreven hoefde te worden.

De boeken vertellen over Elisabeth, 41, die wakker wordt in haar eigen leven. Ze komt tot de vaststelling dat niks is wat het lijkt en dat ze op een heel andere manier naar zichzelf en naar de wereld mag beginnen kijken.

In deze lezing heeft Else Daelemans het over hoe dit magische verhaal over tweelingzielen en onvoorwaardelijke liefde zal uitmonden in een vijfdelige reeks waarvan de eerste drie delen ondertussen verschenen zijn.

Meer info vind je op www.floweroftheuniverse.be.

Jouw investering : 20 euro  lezing , drankje en versnapering inbegrepen

Zelfbewust met de Tarot - Kris Suy
Vrijdag 1 december 2023 - 19-21.30u

Tarot- en Orakelkaarten zijn een uitstekende manier om de energie waarin je je momenteel bevindt te duiden en zijn een handige gids in het bepalen wat je er vervolgens mee kan doen, indien je dat wilt. We bezitten immers allemaal een vrije wil.

Aangezien we in dit leven zonder handleiding worden geboren en we soms een beetje het gevoel hebben dat we hier zomaar wat rond stuntelen, zonder een helder doel voor ogen, is een hint hier of daar om ons bewuster te maken van ons levenspad op weg naar de beste versie van onszelf, best wel handig!

Over Kris

Kris put uit haar talloze conversaties via de Tarot met haar ‘Zelf’. Haar deskundigheid in het ‘vertalen’ van energetische begrippen en signalen naar woorden die zich, gedragen door intentie, mooi aan elkaar laten rijgen tot zinnen, laat een energetisch gesprek ontstaan.

Ze werkt met de Tarot om iemands energieveld te duiden d.m.v. Diepte Readings, ze laat je de Tarot ervaren met de Tarot Bord Sessies en geeft opleidingen om de Tarot op eenvoudige manier te leren interpreteren als zelfbewustwordingsTool.

Meer info vind je op www.feelhealtarot.com

Jouw investering : 20 euro  lezing , drankje en versnapering inbegrepen