De mooiste dingen kan je niet kopen

Iedereen is creatief.

Ik ben wat ik doe. Ik doe wie ik ben.

Al van jongsafaan wist ik dat ik een “leraar” ben.  Hoe ik van leraar naar kunstenaar ging, kan je lezen in deze blog.

Ik ben een  kunstenaar die expressie geeft aan haar intuïtie, gevoelens en emoties en die het belangrijk vindt om haar verhaate vertellen, te delen.

Een leraar/teacher/gids naar een verhoogd bewustzijn.

Ik ben gepassioneerd door en voor het leven.

Vrijheid, gelijkwaardigheid en acceptatie zijn belangrijke waarden in mijn leven. Een leidraad op mijn levenspad en in mijn coachingsessies. Vertrouwen en geduld in mezelf, mijn medemens en het leven spelen  ook een grote rol.

Ik ben gedreven en steeds  op zoek naar de zin van het leven.

Ik voel heel veel dingen intuïtief aan.

Ik ben een gevoelsmens, ik ben hooggevoelig en  hoogsensitief. Mijn gevoelens en emoties verwerk ik op doek of papier met acryl,waterverf of houtskool. Ik ga hierbij heel intuïtief te werk. Het proces dat ik zelf doorloop tijdens het schilderen is voor mij belangrijk. Ik wil immers via mijn kunst mijn verhaal vertellen. Een werk is voor mij dan ook ‘af’ als ik zelf het verhaal in mijn werk kan lezen.

Ik ben sociaal  en geniet van family-time met partner, kinderen, kleinkinderen en ouders en van babbels met vriendinnen maar heb ook nood aan tijd voor mezelf, alleen zijn.

Ik  ben vriendelijk, respectvol naar anderen.

Ik ben dienstbaar naar mezelf en anderen.

Ik  ben een dromer en soms nog kinderlijk naïef.

Ik lees en leer graag en ik geef aan wat ik leer mijn eigen draai.

Ik hou van rust en stilte die ik in de natuur vind tijdens mijn wandelingenen ik kan net zo goed lekker uit de bol gaan op de dansvloer.

Ik geniet van het leven.