Co-creaties

Tarot en verf

Tarot & Verf Dagworkshop

Tarot & Verf Dagworkshop

In groep  – 6 uur

We spelen het Tarot Bord waarin je een vraag/intentie formuleert. Vervolgens bepaalt de dobbelsteen het pad langs de kaarten die je jouw boodschap doorgeven.

Daarna gaan we aan de slag met verf en kwast om dit inzicht, via creatieve zelfexpressie stevig in je energieveld te verankeren!

Jouw investering: 77 EUR

DATA 2024

zaterdag 24/02 10-16u

andere data volgen later

Tarot & Verf XL

Individueel – 3 sessies van 4uur

We beginnen het Traject met een ‘Diepte Tarot Reading’.

Dit is een uitgebreide Tarot kaartlezing met betrekking tot de algemene energie waarin je je nu bevindt. We vertrekken van jouw Geboortehoroscoop en gebruiken daaruit vooral de stand van de Zon, Maan en Ascendant en de aanwezigheid en balans van de 4 elementen (water, vuur, aarde, lucht) van de planeten die op het moment van je geboorte aan de hemel stonden.

We kijken naar 10 verschillende aspecten in je huidige energieveld, door middel van een Keltisch Kruis Spread. Zo ontdekken we het kern-conflict dat je het meest belemmert.

Tarot & Verf XXL

"Vind je wegwijzers naar je ware pad"

In ieders leven zijn er momenten waarop je je gevoel voor richting kwijt bent. Of het nu gaat over je onderneming, je functie op je werk, de ‘zinvulling’ van je dagen, relaties of creatieve projecten: de chaos, twijfel, onzekerheid en angst lijken je realiteit te kleuren of zelfs over te nemen.

Er moet iets veranderen…zoveel is duidelijk. Maar hoe pak je dat aan?

Het gevoel van ‘vast te zitten’ is een teken van een verstoord communicatie-kader met je’Zelf’. Je innerlijk kompas lijkt niet meer te werken, waardoor je je ware Noorden letterlijk en figuurlijk kwijt lijkt te zijn.

Er is nood aan ‘wegwijzers‘, richtingaanwijzers die je terug naar je ware levenspad leiden.

Hoe gaat dit Traject je daarbij helpen?

De Tarot in combinatie met Creatieve Zelfexpressie zijn uitstekende tools om je terug naar jeZelf, je innerlijke kern, te leiden.

Want daar is tenslotte waar je ‘zone of genius’ te vinden is!

Linda en Kris bundelen hun respectievelijke expertises en begeleiden jou in dit traject, dat werd ontworpen om je weer bewust te maken van je wegwijzers naar je ware levenspad.

Wat kan dit Traject jou bieden?

Je wordt je weer bewust van je persoonlijke ‘wegwijzers’ die je door alle verwarring van twijfel en onzekerheid uit het oog was verloren.

We voorzien je tevens van een duidelijke ‘wegenkaart’, in de vorm van heldere intenties en een actieplan. Zo heb je steeds stevige handvaten ter beschikking als de stroom van het leven je even uit koers slaat.

Want dat je ‘wegwijzers’ naar inzicht, wijsheid en leiding altijd in jeZelf kan vinden, willen we iederéén zo graag laten ervaren!

Over Kris

Kris put uit haar talloze conversaties via de Tarot met haar ‘Zelf’. Haar deskundigheid in het ‘vertalen’ van energetische begrippen en signalen naar woorden die zich, gedragen door intentie, mooi aan elkaar laten rijgen tot zinnen en zo een energetisch gesprek laten ontstaan.

Ze werkt met de Tarot om iemands energieveld te duiden d.m.v. Diepte Readings. Met ‘Feel & Heal Tarot’ laat ze je de Tarot ervaren met de Tarot Bord Sessies en geeft opleidingen om de Tarot op eenvoudige manier te leren interpreteren als ZelfbewustwordingsTool. Alle Tarot tools worden ingezet in dit Traject!

Wat betekent dit nu concreet...

Wij geven jou:

 • Een traject op maat.
 • 28u intensieve begeleiding
 • Bewustwording van het kern-conflict in jouw energieveld.
 • Inzichten in patronen, blokkades, blinde vlekken.
 • Oorzaken van weerstand en het doorbreken ervan.
 • Invoelen, luisteren naar je intuïtie.
 • De juiste functie geven aan je ‘hoofd‘ in beslissingsprocessen.
 • Weer helder maken en verstevigen van je communicatie-kader met je innerlijke Zelf.
 • We stellen samen met jou een duidelijke strategie op, zodat je de juiste wegwijzers kan volgen bij het creëren van een levenspad, dat weer als het jouwe voelt.

Wat cliënten vertellen

 
 • Carla (XXL Traject):  Ben je de weg even kwijt en wil je op een originele manier met Tarot en Verf aan de slag? Dan is dit een aanrader. Linda en Kris zijn super lieve dames die je hierin geweldige begeleiding geven! Het doet wat met een mens, ik kan er van meespreken. Het juiste pad vinden…wat wil een mens nu nog meer?
 • Kristel  (XXL Traject): 2de sessie achter de rug, en al zoveel inzichten meegekregen die ik jaren meedraag en waar ik effectief mee aan de slag kan. Zowel Kris als Linda zijn er om de lasten mee te helpen dragen.
 • Emma (XXL Traject): Amai Linda, ik blijf kijken naar het schilderij (Soul Art). Het doet veel met me. Jullie 2 dames da’s echt magie. Ik probeer uit m’n hoofd te blijven. Zitten in het gevoel, ongemak en toch een vol hart!